Lucia Grigová

— autorka blogu „Do poslednej omrvinky“

Ako hospodáriť s jedlom tak, aby nič nevyšlo nazmar? Túto otázku si Lucia kládla, odkedy začala variť vo vlastnej domácnosti.Ako sama hovorí, "hospodáriť s jedlom tak, aby sa nič nevyhadzovalo, vyžaduje skúsenosti a určité návyky - a práve tie mi veľmi chýbali v čase, kedy som začala viesť vlastnú domácnosť."Keďže varenie sa stalo jej obrovským koníčkom, s chuťou sa vrhla na hľadanie spôsobov, ako chutne využiť každý kúsok jedla alebo potravín, ktoré bežne zvyknú končiť v koši.Recepty začala uverejňovať na svojom blogu Do poslednej omrvinky a neskôr pridala aj články s tipmi, ako jedlom hospodáriť efektívne a bezo zvyšku.Prostredníctvom blogu chce inšpirovať všetkých, ktorým plytvanie jedlom nie je ľahostajné a chcú vo svojej domácnosti variť a jesť bez zbytočného vyhadzovania.